Jocuri logice

Jocuri logice pentru mintea ta, joaca online cele mai tari jocuri de logica in care trebuie sa finalizezi diverse provocari. Super jocuri online pentru mintea ta.

Jocuri de logica pe care le propunem ating un nivel ridicat de dificultate si trebuie sa iti pui mintea serios la contributie daca vrei sa reusesti. Avem jocuri de logica cu table, cubul rubik sau de tip puzzle. Mai avem si multe jocuri cu bile de tip bowling sau bubble dar si de indemanare cu bile. Logica ta este testata constant mai ales daca alegi jocuri pe nivele ciu misiuni in care trebuie sa te gandesti cum sa duci la bun sfarsit misiune si sa aduni toate stelutele.

Aici amintim cateva jocuri celebre: Cut the rope, Candy crush dar si celebrele jocuri logica de mahjong cum ar fi Mahjong ace. Dar asta nu e tot mai avem multe provocari pe care te asteptam sa le descoperi aici pe site-ul nostru de jocuri online in care trebuie sa iti pui mintea la contributie pentru a avea succes. Jocurile logice solicita capacitate mare de munca si intrebuintare constanta a mintii.

De ce sunt jocurile logice recomandate?

Sunt jocuri perfecte pentru tineri care doresc sa se dezvolte mental dar in aceeas masura si alte caracteristici personale pot fi solicitate. Logica va face diferenta intre a castiga sau pierde un joc. Uneori pe langa perspicacitate mai ai nevoe si de spirit de observatie si indemanare, toate aceste calitati insumate vor duce la o dezvoltare personala sustinuta. Alege cele mai noi jocuri logice dc vrei sa fii mereu in forma si sa te distrezi in acealasi timp. 

Spor la joc.
Time: 0.02 s.