Jocuri cu carti

Jocuri online cu carti , jocuri distractive de tip solitaire, mahjong. Jocurile cu carti sunt foarte apreciate si jucate de toata lumea pentru ca se pot juca atat impotriva calculatorului cat si in format de 2 jucatori sau multiplayer. Jocurile cu carti au o traditie si au fost primele jocuri aparate odata cu aparitia calculatoarelor, de fapt jocul Solitaire a fost primul joc de carti aparat pentru PC si care a fost jucat de milioane de jucatori in ultimi 20 de ani si care a evoluat in diverse versiuni si acum este accesibil si online in format html5. Astfel s-a deschis o noua era a jocurilor de carti care acum pot fi jucate pe telefoane cat si tablete in orice browser.

Ai o sumedenie de provocari in aceste jocuri online, poti sa combini cartile de joc pt a reusi in cele mai fascinante jocuri solitaire, sau poti combina cartile de mahjong pana ce eliberezi tabla de joc.

Dar sunt si alte tipuri de jocuri cu carti jocuri interesante si pline de suspans in care trebuie sa iti pui serios mintea la contributie pentru a reusi pentru ca aici doar logica conteaza.

Alege sa joci alaturi de prieteni cele mai jucate jocuri din seria cartilor jocuri ce sunt apreciate atata de fete cat si de tineri, adulti si baieti. Alege jocul de carti preferat din colectia noastra aici pe jocurionline.ro

Spor la joc.
Time: 0.02 s.