Jocuri zuma

Joaca jocuri zuma online de pe orice dispozitiv. jocuri cu bile zuma pentru orie varsta. ZUma jocul perfect de logica si indemanare

Jocurile Zuma sunt un gen de puzzle-uri de acțiune care se bazează pe o tema de tip "lupta împotriva răului", pe care le poți încercă pe jocurionline.ro. În aceste jocuri, trebuie să arunci bile colorate către un șir în mișcare de bile aflate pe un traseu sinuos, în încercarea de a forma grupuri de bile de aceeași culoare. Scopul tău este de a distruge aceste grupuri de bile înainte ca acestea să ajungă la sfârșitul traseului, altfel vei pierde jocul.
Pentru a arunca bilele, trebuie să îți controlezi un personaj central, care se poate roti în jurul axei sale pentru a ținti traseul. Bilele vor fi lansate în mod automat de acest personaj, iar tu trebuie să le plasezi astfel încât să formeze grupuri de bile de aceeași culoare. În unele jocuri, poți utiliza diferite puteri speciale pentru a ajuta la distrugerea grupurilor de bile sau pentru a face jocul mai ușor.

Jocurile Zuma sunt o modalitate distractiva de a te antrena mintea și de a testa abilitățile tale de gândire logica și planificare. Acestea sunt jocuri rapide, care îți oferă oportunitatea de a rezolva puzzle-uri amuzante într-un mod care nu te plictisește. Dacă îți plac puzzle-urile și acțiunea, atunci jocurile Zuma sunt probabil perfecte pentru tine. Trebuie să le încerci măcar o data.

Care sunt cele mai populare jocuri zuma?

Trebuie să iei în considerare că există câteva reguli pe care trebuie să le respecți în cadrul acestor jocuri online gratuite. În primul rand, daca șirul de bile ajunge la capăt ai pierdut jocul. De asemenea, cu cât crește nivelul jocului, șirul se vă mișcă mai repede și vă fi mai dificil să introduci bilele. Jocul se desfășoară contra contrometru, acesta fiind alt aspect pe care trebuie să îl iei în seama. La început se poate să para ușor, dar pe parcurs vă deveni tot mai dificil.

Iată cele mai populare jocuri zuma:

● Zuma Boom
● Zumbia Deluxe
● Frogstatic

La prima vedere jocurile online zuma pot părea foarte plictisitoare, dar după ce le încerci prima data vei observa că lucrurile sunt diferite. Cu cât nivelul jocului crește, cu atât acesta devine mai complicat, iar fiecare greșeală te poate face să pierzi jocul. Rolul principal al jocului este să îți îmbunătățești atenția și să reacționezi cât mai rapid. Astfel, vei reuși să iți dezvolți foarte multe abilități în timp ce te și distrezi.
Time: 0.02 s.