Jocuri cu cai

Jocuri cu cai online, joaca cele mai frumoase jocuri de echitatie jocuri cu cai de calarit alaturi de prieteni tai. Jocuri de curse si campionate de cai gratis pe jocurionline.ro , aici poti sa incerci o multitudine de provocari alaturi de animalutele tale preferate, stim ca iubiti cai si ponei si de aceea avem categorii distincte unde regasesti cele mai tari jocuri cu cai.

POti sa devi un jocheu celebru alaturi de calul tau, participand la curesele de cai , unde pe langa faptul ca trebuie sa castigi cursa trebuie sa ai grija ca si calul tau sa fie in forma mereu, trebuie sa i-l speli si sa ii faci curat si sa te distrezi cu el.

Daca iti place echitatie avum multe jocuri de gen de la celebrul Jumporama pana la diverse alte jocuri speciale pentru concursuri de gen. In jocul nostru intervin si vedetele Disney sau de la tv, acestea particpa la sedinte foto sau la diverse expozitii de profil si unde trebuie sa analizezi cu atentie tinuta lor ca sa fie cat mai in ton cu evenimentul.

Daca mai e ceva de spus atunci nu trebuie sa ratezi jocuri de colorat cai, unde poti invata cum sa combini culorie si sa dai viata acestor animalute atat de gragute.

Dar nu este totul poti sa ai grija de caii tai la ferme de animale, unde trebuie sa ai grija de badocurile cailor, sa le faci curat si sa ii faci sa se simta bine mereu in unul din jocurile cu cai prferate.

Spor la joc.


Time: 0.02 s.