Jocuri cu pisici

Jocuri online pentru fete cu pisici. Vrei sa ai grija de aceste minunate pisici aristocrate, alege jocul online perfect in categoria pisicilor. Jocuri online pentru fete cu animale.
Jocurile cu pisici se potrivesc foarte bine în special pentru fete, dar și pentru băieții care îndrăgesc pisicile sau au un astfel de animal de companie acasă. Pe platforma jocurionline.ro vei găsi o varietate foarte mare de astfel de jocuri.
Chiar dacă la prima vedere ar părea ceva banal, jocurile sunt foarte complexe și necesită un nivel de atenție ridicat la detalii.
Pisicile sunt unele dintre cele mai iubite animale din lume și fac parte din viață a foarte mulți oameni. Tocmai din acest motiv s-a încercat transpunerea realității și în categoria de jocuri online gratuite cu pisici. În realitate, îngrijirea unei pisici s-ar putea dovedi mult mai plictisitoare. Pe de alta parte, aceste jocuri sunt mult mai atrăgătoare, deoarece jucătorul este implicat în permanență în diferite sarcini.

Care sunt cele mai populare jocuri cu pisici?

Pentru a înțelege mai bine ideea din spatele acestui tip de jocuri, vom explica pe scurt care sunt sarcinile principale. Jucătorul are o pisica de care trebuie să aibă grijă în permanență. Aceasta trebuie spălată, aranjata, dusă la medicul veterinar sau hranită. Nu trebuie să faci greșeli sau să uiți de pisica, pentru că se va supără. Fiecare sarcina trebuie realizata într-un interval fix de timp, iar dacă jucătorul face greșeli viață acestuia scade.

Cele mai populare jocuri cu pisici sunt:

  1. Kitty real dentist
  2. Talking Tom diferențe de Crăciun
Jocul “Kitty real dentist” este unul dintre cele mai populare care exista între toate categoriile de jocuri online gratuite. Acesta este un joc foarte complex, care necesita atenție sporită la detalii, dar în același timp oferă și acțiune, ceea ce te face să rămâi prins în adrenalina jocului. Pisica Kitty trebuie îngrijită cu atenție, motiv pentru care trebuie dusă chiar și la dentist, pentru a avea grija de dantura acesteia. Jocul “Talking Tom” unul dintre cele mai populare jocuri care exista în lume, după celebra pisica vorbitoare Tom.

În concluzie, jocurile cu pisici sunt un mod ideal de relaxare pentru cei care nu doresc un joc la fel de static precum cele arcade, dar nici la fel de agitat pentru un joc de acțiune. În cadrul acestor jocuri poți să dezvolți atât abilități de îngrijire a unei pisici, dar să te și distrezi prin acțiunile pe care le faci în joc. Încearcă cele mai cunoscute personaje, fie că vorbim de cele din lumea Disney sau din desenele animate.
Time: 0.03 s.