Jocuri cu rechini

Joaca online cele mai bune jocuri cu rechini. Rechiunul zburator sau rechinul din Miami sunt cateva jocuri cu rechini pe care le gasesti aici pe site-ul nostru de jocuri online.  Distreaza-te alaturi de prieteni tai cu aceste minunate jocuri in care poti prinde alti pesti sa devorezi animale marine sau sa zbori prin Miami si Newtork distrugand toate barcile si vapoarele de pe mal celebrul joc rechinul nebun. Exista mai multe versiuni online ale acestui joc si in majoritatea ai multe de facut si de distrus.
Rechinii cele mai periculoase animale acvatice fac furori si in jocurile online pentru copii. Acesta baga spaima in oameni care se misca linistiti pe malul oceanului. Asadar dac esti captivat de acesti minunati pesti oceanici nu trebuie decat sa incercu unul din jocurile preferate. Poti alega si alte tipuri de jocuri evident ca toate sunt gratis, oferite exclusiv de portalul nostru.

Ce jocuri cu rechini recomandam

Regasesti si celebrele jocuri cu rechinul care trebuie sa manace toti pesti ca sa creasca mari  si sa se fereasca de alti dusmanii rechini sau balene care doresc sa ii faca rau, balt are peste ai de unde sa alegi trebuie doar sa fii inteligent sa te feresti de pesti mai mari sa te ascuzi dupa recif si sa pescuiesti pe cei mici. Esti simplu si poti sa cresti repede. Cu cat esti mai mare cu atat devi mai periculos doar esti rechinul suprem regele apelor.

Jocuri cu rechi in top

Dsitraza-te cu rechinul tau in preferat in fat shark sau in unul din jocurile pe care ti le oferim gratis zi de zi. 

Spor la joc.
Time: 0.02 s.